smoll-banner--2



Ehrlich Kayne Residence | Standard

a 1
Photo © Benny Chan/Fotoworks


From the architects:

The scope of the project included complete renovation of the existing 5,700 sq. ft. structure and 1,300 sq ft of new construction. Extensive landscape and hardscape improvements were integrated with the new design. A significant part of the design was to create an enchanting entrance to the home, with a decomposed granite path passing through a small grove of mature olive trees. The design of the home incorporated a dismantled 19th century wood barn, where the different pieces were transformed into new elements. Large beams formed the entrance pavilion, siding was used for exterior siding and interior ceilings, the maple granary for new doors, and the hardwood off-cuts were reassembled as an island top._


a 5
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 3
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 4
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 6
Photo © Benny Chan/Fotoworks

Από τους αρχιτέκτονες:

Η ολοκλήρωση του project περιλάμβανε την πλήρη ανακαίνιση της υπάρχουσας κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 529.55m² (5,700 sq.ft) και τα 120.77m² (1300 sq. ft) της νέας κατασκευής. Στον σχεδιασμό, επίσης, λήφθηκαν υπόψη και εκτεταμένες βελτιώσεις ως προς την αρχιτεκτονική τοπίου και τον εξοπλισμό εξωτερικού χώρου (διάδρομοι κυκλοφορίας, καθίσματα, πεζούλια κλπ). Σημαντικό μέρος του σχεδιασμού ήταν να δημιουργηθεί μια γοητευτική είσοδος στο κτήριο, εισάγοντας ένα αποδομημένο μονοπάτι από γρανίτη που διασχίζει έναν μικρό ελαιώνα. Ο σχεδιασμός του σπιτιού συμπεριέλαβε κι έναν ερειπωμένο αχυρώνα του 19ου αιώνα, όπου τα διάφορα τμήματά του μετουσιώθηκαν σε νέα στοιχεία της κατασκευής. Μεγάλες δοκοί διαμόρφωσαν την εμφάνιση της εισόδου, ξυλεία, επίσης, χρησιμοποιήθηκε στην κάλυψη των εξωτερικών τοίχων και των οροφών, το ξύλο σφενδάμου από τη σιταποθήκη έδωσε τις νέες πόρτες και τα υπόλοιπα της ξυλείας που περίσσεψε, συναρμολογήθηκαν για να δώσουν τον πάγκο της κουζίνας._


a 13
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 10
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 14
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 15
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 8
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 9
Photo © Benny Chan/Fotoworks

a 2
Photo © Benny Chan/Fotoworks

Project Info:
Principal Architects: Standard
Team: Jeffrey Allsbrook, Silvia Kuhle, Jenny Ly, Alexander Babich, Caroline Smogorzewski, Jaime Roveri
Location: Beverly Hills, CA, USA
Photography: Benny Chan/Fotoworks

Via: HomeAdore, Standard
Text adapted to Greek by Arcous

Διαδώστε το

VENETA CUCINEbl   designshop          
               
όλοι οι προμηθευτές